Tvättmaskin

Butiken vid KOM Köpcentrum har under våren 2021 renoverats. Här säljer vi vitvaror från alla marknadsledande leverantörer i sortimentet finns även Ofyr:s utomhuskök, grillar från Weber och belysning. Butiken ingår i Belab Elbutik AB, som har ytterligare två butiker i Stockholmsområdet. Belab är delägare i Elon, Skandinaviens största fackhandelskedja för produkter till kök, hem och tvättstuga.

Vitvarusäljare, KOM Köpcentrum

Vi söker nu butikssäljare till vår nyrenoverade butik vid KOM Köpcentrum.

Som säljare hos oss så blir ditt huvudansvar att sälja vitvaror och småel från marknadsledande tillverkare. Det är viktigt att du är motiverad, engagerad och brinner för att sälja. Du ska vara social, nyfiken och intresserad av att hjälpa kunden till rätt lösning. Det är också viktigt att du tar ansvar för att skapa en trivsam och säljande butik.

Du kommer även att arbeta med B2B-försäljning av vitvaror.

Kunden ska känna sig trygg med sina val av produkter och dom ser på dig som sin expert. Det är därför viktigt att du har intresse för att lära dig och vara påläst när det gäller våra produkter.

Du ska ha:

  • Dokumenterad erfarenhet av vitvaruförsäljning
  • Tala och skriva svenska obehindrat
  • Ha en hög social kompetens, lätt för att ta människor

Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 30 april 2021.

Genom att fylla i formuläret nedan och tryck en gång på Skicka så accepterar du att vi kommer att använda dina inskickade uppgifter vid rekryteringen av ovanstående tjänst. Vi sparar inga uppgifter efter att rekryteringen är tillsatt. Vänta tills du får bekräftelse på att din ansökan har gått iväg.

Vi kommer kalla till intervjuer löpande under rekryteringsprocessen.

Tillträde: Omgående

Lön enligt överenskommelse

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

 

Fyll i uppgifterna nedan för att söka tjänsten som vitvarusäljare.

Choose File
Tack för ditt meddelande. Vi återkommer så snart vi har möjlighet!
Ett fel uppstod. Vänligen kontrollera uppgifterna ovan och tryck sedan på Skicka igen.