Vinkyl

Perfekt serveringstemperatur och lagring för ditt vin. En vinkyl ger ditt vin rätt temperatur och en snygg förvaring. Vi har energisnåla vinkylar i olika storlekar som rymmer många flaskor vin.
En vinkyl ska inte bara vara snygg och elegant, den måste fungera bra också. För att du ska bli riktigt nöjd med ditt val, bör du först fundera på hur du vill använda din vinkyl. Ska du lagra dina viner under en lång period eller vill du servera ditt vin rätt tempererat?

Oavsett vilken typ av vinkyl du är intresserad av, är det sedan bra att tänka på hur många flaskor du behöver förvara och under hur lång tid. Och självklart måste du tänka på hur stor den kan vara för att få plats där du planerar att placera den.

Vinkyl för perfekt serveringstemperatur

I stora drag kan man säga att det finns två huvudgrupper av vinkylar. För dig som tycker att det viktigaste är att vinet du serverar håller rätt temperatur, är ett serveringsskåp det alternativ som passar dig bäst. Det fungerar i princip som ett vanligt kylskåp och i den typen av vinkyl bör inte viner förvaras under en allt för lång tid.

Temperaturzoner i en vinkyl

Vill du servera både rött och vitt i rätt anpassad temperatur? Då bör du välja en vinkyl med två temperaturzoner, som gör det möjligt att förvara vinerna olika kallt.

Lagring av vin i vinkyl

Är du på jakt efter en vinkyl för lång förvaring och lagring av ditt vin? Då bör du välja ett vinskåp, som i princip är tänkt att fungera som en vinkällare så mycket som möjligt.

Ta hjälp av energimärkningen

Precis som ett vanligt kylskåp kommer din vinkyl att dra energi dygnet runt. Hur energisnål din vinkyl är påverkar därför både din egen plånbok och miljön. På energimärkningen framgår vilken energiklass vinkylen har. På energimärkningen hittar du också information om ljudvolym.

VINKYL SORTIMENT
NYHET!

Dometic MoBar

Mobila utomhusbarer i flera olika modeller.

Är du trött på att behöva lämna ditt sällskap varje gång du ska bjuda på en ny drink? Det blir en massa springande fram och tillbaka. Roliga samtal förlorar sitt flyt och den mysiga stämningen försvinner helt. Nu kan du bjuda på en drink och servera ett glas kylt vin i all enkelhet, utan onödiga avbrott. Fortsätt att skratta och njuta av den härliga stunden med en mobil bar från Dometic. Underhåll gästerna med stil, oavsett tillfälle!

mobar sortiment

Vilken är din närmaste butik?

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer så snart vi har möjlighet!
Ett fel uppstod. Vänligen kontrollera uppgifterna ovan och tryck sedan på Skicka igen.