Smeg – prisvinnande design från Italien

Smeg har tagit fram ett sortiment av hushållsmaskiner och småelsprodukter i en underbar retrostil, med böljande linjer och prisvinnande design. Som med alla maskiner från Smeg så börjar allt i deras studio, som samarbetar med erkända arkitekter som Guido Canali, Mario Bellini, Piano Design-studion, Marc Newson och Giancarlo Candeago. Här ifrån kommer mängder av blivande designklassiker. Så vill du ha en juvel i ditt kök så ska du absolut titta närmare på Smeg:s sortiment hos oss. Välkommen till våra butiker här nedan:

Ett urval från Smeg

Retrodesign
Våra Smeg-brödrostar i 50-tals retrostil finns för både två och fyra skivor bröd. Brödrosten är tillverkad i lackerat stål och det kromade vredet är upplyst. Brödrosten har 6 nivåer av rostning så att du kan få brödet perfekt rostat som du vill ha det. Brödrosten är även utrustad med funktion för återuppvärmning och upptining. Vill du avbryta brödrostningen använder du bara stoppknappen, enklare kan det inte bli.

Fixar olika sorters bröd
Facken är extra breda (36 mm) och den har en Bagelsfunktion där du bara rostar ena sidan av brödet. Du kan också köpa till toastgaller och bullvärmare.

Smidig att rengöra och förvara
Smulbrickan är löstagbar, så det är enkelt för dig att göra ren brödrosten efter användning. Tack vare sladdvindan under brödrosten är den lätt att ställa undan. Gummistöden under brödrosten gör att den står stadigt.

Rymlig och retro
Vattenkokaren i 50-talsstil rymmer upp till 1,7 liter vatten.

Slitstark och hygienisk
Vattenkokaren är tillverkad i rostfritt stål, vilket gör den hygienisk och hållbar. Värmeelementet är dolt och härigenom blir den också enkel att rengöra.
Utöver detta har den också ett löstagbart kalkfilter i rostfritt stål.

Snygg och lättanvänd design
Vattenkokaren har ett läckert handtag i krom och lock med push-öppning. Den har 360°-placering på bottenplattan så det spelar ingen roll var på plattan du ställer kannan.
För att du ska kunna förvara den smidigt har den en inbyggd sladdvinda.

Säker
För att förhindra olyckor har kokaren skydd mot torrkokning med automatisk avstängning när vattnet når en temperatur på 100 °C eller om vatten saknas.
Den har också försetts med gummitassar som gör att den står stadigt.

Smeg köksassistent i 50-talsstil är tillverkad av formpressad aluminium.

Kraftfull motor och 10 hastigheter
En 800 Watt direktmotor hjälper dig att klara av även de tuffaste ingredienserna. Du kan enkelt knåda stora degar och välja mellan 10 olika hastigheter beroende på ingredienser. Effektivt stegrande uppstart gör att motorn inte pressas.

Rejäl bunke för stora degar
Skålen är i rostfritt stål och rymmer hela 4,8 liter, eller upp till 1 kg deg. Perfekt för att förbereda maträtter eller bakning till stora familjer och sällskap. Köksassistenten har planetär blandningsfunktion.

Tillbehör
Vid köp av denna köksmaskin får du med en degkrok och flatblandare i aluminium, trådvisp i rostfritt stål och ett plastlock till skålen. Det finns också mängder av tillbehör att komplettera med som exempelvis pastatillbehör, kvarn och grönsaksskärare.
För att du ska kunna förvara assistenten smidigt har den en inbyggd sladdvinda.

Säker
Köksmaskinen har försetts med gummitassar som gör att den står stadigt. Den har också säkerhetsstopp när motorarmen lyfts och vid överbelastning.

Förstklassigt kaffe i snygg design
En smart espressomaskin som brygger förstklassigt kaffe. Den finns i flera olika färger så att du kan ge ditt kök en stilfull och unik look.

Utmärkt skum
Mjölkskummaren har 15 bar tryck som säkrar perfekt skum och en ordentlig espressoupplevelse.

Brygger till två
Maskinen har även en 2-koppsfunktion som gör att du kan brygga två koppar samtidigt.

Enkel och säker användning
Espressomaskinen är lätt att använda tack vare en kontrollpanel med hög användarvänlighet.
Anti-droppfunktionen garanterar bekväm användning då den förhindrar spill. Detta sker eftersom bryggprocessen avbryts direkt när du tar bort koppen från koppstativet.
Kom ihåg att avkalkning förlänger livstiden på din espressomaskin. Denna espressomaskin kommer att berätta för dig när det är dags att den rengörs, så att du alltid kan säkra god smak på ditt kaffe.
Tack vare stabiliserande fötter är den här espressomaskinen säker och stabil under användning.