Loading...
Ballingslöv2018-11-20T17:39:39+00:00

Besök våra inspirerande köksutställningar!

I 90 år har Ballingslöv byggt kök med omsorg, kvalitet och med stor lyhördhet. I sortimentet finns traditionella kök och framtida designklassiker. Vad vi inte vet är hur just ditt drömkök ser ut. Vad som ger din tisdag i november guldkant. Är det dubbla diskmaskiner? Eller en arbetsyta lång nog att både knåda surdeg, rita huvudfotingar och blanda cocktails på?

VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN!

När vi levererar köket hem till dig är skåpen redan färdigmonterade med luckorna på plats. Allt är förberett för att ditt kök snabbt och säkert skall bli gediget och precis så som du beställt det.

VÄLJ FRÅN SVERIGES BREDASTE SORTIMENT AV VITVAROR.

När du ska välja vitvaror till ditt nya drömkök så kan vi lova dig att vi har rätt produkter. Fördelen med att köpa ditt kök från oss på ELON är att du får Sveriges största vitvarukedja som helhetsleverantör. Det garanterar dig trygghet, leveranssäkerhet och mångårig kunskap om alla delar till köket.

EN LÅNGVARIG AFFÄR

Ballingslöv är ett tryggt val. Vi ger dig hela 20 års garanti på lådor och gångjärn och 10 års garanti på stommar. Många av våra vitvaror kommer med 5 års garanti – vilket ger dig ett tryggt och lugnt köksliv!

Ballingslöv kök finns i våra butiker nedan:

Barkarby

Västerås / Hälla

Köping

Kontakta vår kökssäljare:

Johan Söderlund
Johan SöderlundProjektansvarig - kök, ELON Barkarby
Keywan
KeywanKökssäljare, Barkarby
Viktor Lindell
Viktor LindellKökssäljare Ballingslöv, ELON/Elman Västerås
Pia
PiaKökssäljare Ballingslöv, ELON/Elman Köping