Jura kaffemaskin Impressa

Premiär för ny utställning på Sveavägen 122

Vi välkomnar Jura till vår butik och du är hjärtligt välkommen in och provsmaka en riktig testvinnare.

Sedan 1931 har det schweiziska företaget utvecklat innovativa, exklusiva hushållsapparater.

Som pionjär på området för automatiska kaffe-/espressomaskiner har de varit en viktig aktör inom sektorn för hushållsapparater sedan mitten av 1980-talet. Nu använder företaget sin erfarenhet och expertis för utvecklandet av semi-professionella apparater för användning på kontor och i café- och restaurangbranschen.

Det traditionella schweiziska märket har nu blivit en världsaktör. Jura s huvudkontor ligger i Niederbuchsiten i Schweiz. Man har egna filialer och joint ventures i Tyskland, Österrike, Spanien, Nederländerna, USA, Storbritannien, Australien, Sverige och Sydostasien. I många delar av världen har företaget tagit sig in på marknaden tack vare ett nära samarbete med distributörer.

Jura s nya E Line revolutionerar kaffenjutningen i varje avseende. Bryggprocessen för espresso har omarbetats från grunden och fulländats. En världsnyhet, pulsextraktionsprocessen (P.E.P.©), optimerar extraktionstiden och garanterar rikast möjliga arom även för kaffespecialiteter som serveras i små koppar.

CLARIS Smart ger perfekt vattenkvalitet för en oförfalskad smak. Att använda filter har aldrig varit lättare, eftersom det intelligenta vattensystemet (Intelligent Water System, I.W.S.®) registrerar det automatiskt.

Med knappar på framsidan och en modern TFT-display är enheten lekande lätt att använda. De integrerade skötselprogrammen och det nya utbytbara mjölkutloppet garanterar optimal hygien.

Se mer om tekniken här.

Välkommen in och provsmaka Jura i vår nya utställning.