Schweizisk JURA är ensamma om att helt fokuserar på helautomatiska kaffemaskiner i premiumklass. Kaffemaskinerna står för bästa kafferesultat, enklast möjliga handhavande och stilren design.

Maskinerna är enkla och intuitiva att använda. Ett imponerande exempel: Med hjälp av RFID-teknik sammankopplas filterpatronen och kaffemaskinen trådlöst med varandra. Filtret registreras och kaffemaskinens inställningar anpassas automatiskt.

Stilren design
JURA kombinerar en uttrycksfull form med ädla material i enastående precision och kompromisslös kvalitet och skapar produkter med en styrka, utstrålning och autenticitet.

Hållbarhet och miljömedvetenhet
JURA har en tradition av brett miljöarbete, liksom av skonsam hantering av resurser och energi.

En närmare titt på JURA

Pulsextraktionsprocessen (P.E.P.®)

Unikt system som garanterar smakutveckling för ristretto och espresso och till och med trendiga specialiteter tillreds till perfektion tack vare finskumsteknik och automatisk omkoppling från mjölk till mjölkskum.

Färskt kaffe precis när du vill ha det

Kaffe är ett av de mest aromatiska livsmedel som finns. Naturen har gett oss en perfekt förpackning för att bevara smaken: kaffebönan. JURAs helautomatiska maskiner producerar den bästa kopp kaffe du kan tänka dig – från färska bönor, nymalet och extraherat med en knapptryckning.

Design Award
JURA

Valfritt kaffe

Med en helautomatisk kaffemaskin från JURA kan du praktiskt taget välja obegränsat bland alla slags kaffebönor som finns på marknaden, allt efter din smak. Du kan unna dig en exklusiv rostning från delikatessaffären, smaka på en raritet du hittat utomlands eller testa en produkt från ditt snabbköp.

Skötsel med en knapptryckning:

  • Rengöring

  • Avkalkning (CLARIS filterpatroner från JURA)

  • Rengöring och sköljning av mjölksystemet