Elon Stockholm och Mälardalen öppnade sin första butik redan 1956 och är en av Sveriges största privata företagsgrupper för kök- och vitvaror. Vi är delägare och medlem i Elon, Nordens största fackhandelskedja för vitvaror, med ett gemensamt lager på 60.000 kvm. Vi säljer vitvaror, luftmiljöprodukter som t.ex. luftvärmepumpar och hushålls- och småel, från marknadsledande tillverkare. Vissa av våra butiker säljer även kök från Ballingslöv och Bäcklunda. Totalt har vi sex butiker i Stockholm och Mälardalen.

Butikschef Sickla köpkvarter

Till tjänsten som butikschef i vår Sicklabutik söker vi en person med ett aktivt ledarskap eller som vill ta nästa steg till ledarrollen.

> Du ska ha tidigare erfarenhet av vitvarubranschen och butiksförsäljning.
Vi söker dig med hög drivkraft, noggrannhet och du värdesätter struktur, ordning och reda för ett lyckat arbete. Du är en aktiv problemlösare, socialt kompetent som trivs i andra människors sällskap.
Som ledare och lagspelare är du prestigelös och stöttar där det behövs som mest för att få ett trivsamt arbetsklimat. Du drivs- och motiveras av försäljningsmål och är mån om att utveckla såväl dig själva som hela verksamheten.
Vi kommer att intervjua kandidater fortlöpande. Vi ser gärna att du kan börja omgående eller enligt överenskommelse.
Tänk på att tydligt sammanfatta din erfarenhet och nuvarande situation i kontaktformuläret nedan. Detta för att vi snabbt ska kunna göra ett kvalificerat urval för vidare kontakt.