Loading...
Jobba hos ELON Stockholm 2018-03-18T16:13:28+00:00

Våra butiker bygger på dom bästa medarbetarna!

Att köpa en produkter gör du enklast på nätet – men de flesta vill ha goda råd och trygghet. Det är där våra butiker sticker ut bland många andra. Vi är en fackhandelskedja, vilket innebär att våra medarbetares kunskap om produkterna är vår viktigaste tillgång – vi ger bästa service, bästa kunskapen och störst trygghet för våra kunder.

Vi kan allt om alla våra produkter och vi har tillgång till alla varumärken via Nordens största vitvarulager – 60 000 kvm med allt från inbyggnadsugnar till juicepressar.

Vi har egna installatörer som inte gör annat en levererar och installerar vitvaror till våra kunder. Dessutom har vi hållit på i mer än 60 år – vilket betyder att vi inte har tröttnat på det vi gör!

JOBB

Som säljare hos oss på ELON Stockholm blir ditt huvudansvar:

• Sälja vitvaror och småel från marknadens ledande tillverkare.

• Det är viktigt att du är motiverad, engagerad och brinner för att sälja.

• Du ska vara social, nyfiken och intresserad av att hjälpa kunden till rätt lösning.

• Tar ansvar för att skapa en trivsam och säljande butik.

• Du bör ha erfarenhet från säljande butiksarbete.

Kunden ska känna sig trygg från köp till fungerande produkt. Där dom ser på dig som sin expert. Det är därför viktigt att du kan eller har intresse för att lära dig och vara påläst när det gäller våra produkter.

Placering: Sveavägen 122, KOM Köpcentrum, Sickla Köpkvarter, Barkarby Handelsplats, Hälla Västerås samt Hantverkaregatan i Köping.

LÄS MER och ansök här!