Fjäråskupan är en av Sveriges ledande tillverkare av köksfläktar. Alla kupor tillverkas på beställning i den egna fabriken, av den egna hantverkskunniga personalen. När du beställer en fläktkupa från Fjäråskupan har du med andra ord oändliga valmöjligheter när det gäller allt, från färg och form till storlek. Ingen kupa är den andra lik och inga storlekar eller format är för svåra. Så vill du ha en unik ”juvel” i ditt kök så ska du absolut titta närmare på dessa fantastiska handbyggda fläktarna. Välkommen in till någon av våra butiker och fråga oss om råd och priser – vi hjälper dig hela vägen.

En närmare titt på kupan

Lokala

Design och tillverkning sker på plats i Torslanda utanför Göteborg.

Variationer

Hos oss är dina valmöjligheter i stort sett oändliga eftersom alla kupor går att få i de 1950 tillgängliga NCS-kulörerna
och färgsystemet RAL:s samtliga nyanser.

Fjäråskupan

Miljövänliga

Alla kupor är försedda med EC-motorer. De är kraftfullare men samtidigt tystare och energisnålare än de gamla AC-motorerna.

Handgjorda

Alla kupor byggs för hand. Det är det som är avgörande för finishen och den höga kvaliteten.

Fjäråskupan styrs med app
Bluetooth
Med Fjäråskupans app kan du kontrollera köksfläkten med mobilen. Kretskorten till alla takmonterade och takinfällda kupor har inbyggd bluetooth, vilket också är standard på de flesta kupor med kontrollpanel i form av ett vred. Bluetooth finns också som tillval till de övriga kuporna. Med appen kan du slå på och av samtliga funktioner, reglera fläktstyrning och ventilation och dimra belysningen. Appen signalerar också när det är dags att rengöra fettfilter och byta kolfilter. Fungerar givetvis med både Android och iPhone.