Tvättmaskin

Butiken ingår i Belab Elbutik AB, som har ytterligare två butiker i Stockholmsområdet. Belab är delägare i Elon, Nordens största fackhandelskedja för produkter till kök, hem och tvättstuga.

Nu söker vi extra personal kväll och helger.

Till vår butik på Sveavägen 122

Du drivs och trivs med att sälja och jobba efter uppsatta nyckeltal. Det är viktigt att du är serviceinriktad och alltid sätter kunden i fokus. Ansvarstagande och initiativförmåga är andra viktiga egenskaper som vi värdesätter.

Som säljare hos oss så blir ditt huvudansvar att sälja vitvaror och småel från marknadsledande tillverkare. Det är viktigt att du är motiverad, engagerad och brinner för att sälja. Du ska vara social, nyfiken och intresserad av att hjälpa kunden till rätt lösning. Det är också viktigt att du tar ansvar för att skapa en trivsam och säljande butik.

Kunden ska känna sig trygg med sina val av produkter och dom ser på dig som sin expert. Det är därför viktigt att du har intresse för att lära dig och vara påläst när det gäller våra produkter.

Vi ser gärna att du har:

  • Branschkunskap och försäljningsvana
  • Tala och skriva svenska obehindrat
  • Ha en hög social kompetens, lätt för att ta människor

Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 2 juni 2021.

Genom att fylla i formuläret nedan och tryck en gång på Skicka så accepterar du att vi kommer att använda dina inskickade uppgifter vid rekryteringen av ovanstående tjänst. Vi sparar inga uppgifter efter att rekryteringen är tillsatt. Vänta tills du får bekräftelse på att din ansökan har gått iväg.

Vi kommer kalla till intervjuer löpande under rekryteringsprocessen.

Tillträde: Omgående

Lön enligt överenskommelse

Anställningsform: Timmar

Fyll i uppgifterna nedan för att söka tjänsten som vitvarusäljare.

Choose File
Tack för ditt meddelande. Vi återkommer så snart vi har möjlighet!
Ett fel uppstod. Vänligen kontrollera uppgifterna ovan och tryck sedan på Skicka igen.