Tvättmaskin

I butiken vid Sickla säljer vi vitvaror från alla marknadsledande leverantörer. Butiken ingår i Belab Elbutik AB, som har ytterligare två butiker i Stockholmsområdet. Belab är delägare i Elon, Skandinaviens största fackhandelskedja för produkter till kök, hem och tvättstuga.

Butikschef, Sickla

Vi söker nu en butikschef till vår butik vid Sickla köpkvarter.

Som butikschef i en Elon-butik ska du ha mer kunskap om vitvaror, service och problemlösning än vad våra konkurrenter har.

Ditt sätt att jobba ska inspirera och vägleda dina säljare. Du ser till att vi erbjuder kunden en trevlig köpupplevelse och att säljarna är utbildade för att hjälpa kunderna på bästa sett.

Du har övergripande ansvar för butiken; med rätt funktion, utveckling och lönsamhet. Du leder och fördelar du det dagliga arbetet och ser till att butiken är rätt bemannad.

Vi prioriterar ditt engagemang, din vilja att lyckas och din förmåga att leda, entusiasmera, inspirera och motivera dina medarbetare mot gemensamma mål.

Hos oss får du:

  • En unik möjlighet att arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken, Elon
  • Spännande, utmanande och omväxlande jobb
  • Personliga utvecklingsmöjligheter
  • Marknadsmässig lön

Du ska ha:

  • Dokumenterad erfarenhet av vitvaruförsäljning
  • Tala och skriva svenska obehindrat
  • Ha en hög social kompetens, lätt för att ta människor

Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 5 maj 2022

Genom att fylla i formuläret nedan och tryck en gång på Skicka så accepterar du att vi kommer att använda dina inskickade uppgifter vid rekryteringen av ovanstående tjänst. Vi sparar inga uppgifter efter att rekryteringen är tillsatt. Vänta tills du får bekräftelse på att din ansökan har gått iväg.

Vi kommer kalla till intervjuer löpande under rekryteringsprocessen.

Tillträde: Omgående

Lön enligt överenskommelse

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Fyll i uppgifterna nedan för att söka tjänsten.