I vår butik vid KOM Köpcentrum har vi öppnat en ny belysningsavdelning.
Här hittar du alla typer av armaturer för hem och företaget. Välkommen in och botanisera bland våra kända varumärken.

Favoriter

Bordslampan Veronika från Watt & Veke flirtar med 50-tals design. Lampan är tillverkad i mattlackerat järn och har en lampskärm i borstad mässing. Matcha den gärna med andra snygga lampor från Watt & Veke att lysa upp ditt hem med!

Ljuskälla med GU10-sockel, max 18 W.

I samma serie ingår vägglampa, golvlampa och pendel.

Ljuskronan Manola från Herstal blir ett riktigt blickfång över t.ex. matsalsbordet, med tjugo armar och iögonfallande design får hela rummet ett helt nytt utseende. Den har 20 st LED-lampor. Du monterar den med fast installation och den har en 2,5 meter lång takkabel.

Picasso bordslampa från svenska Belid är designad av Joakim Fihn. Lampan har en elegant och enkel design och finns i flera olika färger och storlekar. Belysningskälla ingår.

Om du vill ha en snygg lampa att vila ögonen på kan vi rekommendera denna vita fjäderlampa VITA Eos X-Large. Detta är en ståtlig lampa gjord av gåsfjädrar som bidrar med mjukt och avslappnat ljus. VITA Eos X-large passar bra över matplatsen, i vardagsrummet eller över sängen i sovrummet. Eos består av c:a 6000 gåsfjädrar och rengörs enkelt med hårtork. Lampskärmen är för sockel E27/E26 och max 15 W LED-lampa.

Våra varumärken

Finns i följande butiker: